Hoppa till sidans innehåll

Pay and Ride 10 mars


Resultatet från Pay and Ride 10 mars 2015

Ett stort tack till alla funktionärer och ryttare som kom (trots "stormen") och gjorde så kvällens aktivitet kunde genomföras. Länken nedan finns de poäng som varje ekipage fick. Bra ridet alla ryttare!

Resultat p r 10 mars

 

Ryttarmeddelande

Tiderna för programmen är satta till 10 minuter men kan variera, detta för att domaren ska kunna ge ordentlig feedback till alla ryttare. Se till att du är framriden i god tid innan din start. Vi kommer att ha tre hästar inne i ridhuset. En på banan och två utanför. Ingång till ridhuset med häst kommer att vara längst ner. Publik kommer att kunna gå in längst upp där även domaren sitter. Vi har inga parkeringsvakter så parkera med förnuft, i första hand framför ridhuset och sedan mellan paddock och ridhus.Fika kommer att finnas till försäljning.

Välkomna

start p r

 

Rönningens rid- och körklubb

tillsammans med

Distrikt Uppland_Västmanland

bjuder in till Pay and Ride tisdagen den 10e mars. Alla är välkomna!


 

Tävlingsplats: Ridhuset Julmyra Horse Center (vägbeskrivning till vänster) 

Sekretariatet: öppnar kl 17.00 första start kl 18.00 vi tillämpar fasta tider. Du som ryttare får själv hålla reda på när du ska in i ridhuset.  

Avgift 70 kr/start för medlemmar i RKRK och i UVRT övriga 100 kr/start. 

Anmälan senast 8 mars via epost This is a mailto link ange ditt och hästens namn, om det är häst,ponny eller ridtaravare samt vilken eller vilka program du vill rida. Observera att det är andra program för ridtravare Betalning sker kontant, ta med jämna pengar.

OBS! Anmälan är bindande!

 

Domare: Helena Berggren

Helena har behörighet att döma upp till msv C (det är ok att välja msv B2 som också är kort bana)

Pay&Ride kommer att hållas inomhus på kort bana, grus med framridning ute i paddock, vinterunderlag

Max antal starter för kvällen, 25 

Max två starter per ekipage. Max tre starter per häst

 

För ridhäst/ponny:

Valfritt dressyrprogram på kort bana med fasta tider. Ange vid anmälan vilket program ni önskar rida. Det är många program som försvinner och blir nya 2015 så titta efter rätt program på www.stallbacken.com (Det kommer att finnas en paus mitt i för den som vill ställa frågor, t.ex. om du väljer att rida ett program två gånger och vill fråga något efter första.)

 

För ridtravare

Nu erbjuds tillfälle att prova på några av ridtravarförbundets egna program och samtidigt få en bedömning inför kommande tävlingar och Riksmästerskapen i juni.

De program man kan välja är E:0, C:0, B:0 samt A:0. Dessa kan man hitta på www.ridtravare.com.  Programmen är anpassade för ridtravare.

 

Vi har ambitionen att lägga ut startlistan på måndag eftermiddagen och den läggs på www.ronningens.com och http://www.ridtravare.com/uppland/

OBSERVERA!

Vi tillämpar TRs bestämmelser och svenska ridtravarförbundets regler gällande vaccination och utrustning. vaccinationsintyg krävs samt användning av godkänd hjälm. Godkänd säkerhetsväst gäller för dem upp till 18 år.
Träningstävlingen kräver inte licens eller medlemskap i klubben, utan är öppen för alla. Då detta är en träning och ej tävling gäller enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring. Försäkring via ryttarlicens eller arrangerad klubb gäller ej.

  • Anläggningsskiss finns i menyn till vänster
  • Hundar är välkomna men ska hållas kopplade.
  • Cafeterian kommer att hållas öppen med enklare fika.
  • Bedöms det vara för kallt ställs tävlingen in.

Övrigt: För frågor kontakta Mayron tfn. 076-163 52 53 och Jenny 076-899 50 41

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:17 Skribent: Mayron

 Älgparken

 

 Himla

 

 

 

logo-bingolotto

 

276463_115799545165120_709757572_q

Postadress:
Rönningens Kör och RK - Ridsport
Carina Lindahl, Björnbo 40
74496 Järlåsa

Kontakt:
Tel: 0739812289, 018391184
E-post: This is a mailto link

Se all info